Tennisschool Sport Events stelt zich voor

Beste leden van WLTV,

Of het nu gaat om tennissen op wedstrijdniveau of recreatief een balletje leren slaan: deze prachtige sport staat of valt met een mooie vereniging, perfecte banen en natuurlijk de juiste leraren. Een goede tennisleraar stimuleert, inspireert en tilt de gehele vereniging op meerdere vlakken naar een hoger niveau. Maar waar vind je de juiste tennisleraren? Hoe ga je om met lesopvang bij uitval? Hoe zorg je dat een leraar de juiste kwaliteit heeft en behoudt? Dan klop je aan bij Tennisschool Sport Events!

De juiste opleiding en gratis bijscholing
Net als Tennisvereniging WLTV zijn wij een grote speler in de regio. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van detacheren van tennisleraren en zijn in staat om het juiste trainer/ster (team) (gediplomeerd en met licentie) samen te stellen voor uw vereniging. Kwaliteitsverbetering en -bewaking staan daarbij centraal. Daarom zijn wij als tennisschool nauw betrokken bij uw vereniging en haar leraren. De juiste opleiding is daarbij een belangrijk speerpunt. Daarom volgen de bij ons aangesloten tennisleraren gratis bijscholing. Vier keer per jaar kunnen zij PO-punten verwerven door deel te nemen aan workshops waarin zowel theorie al praktijk aan bod komt. Onze tennisleraren ontwikkelen zich hierdoor niet alleen binnen hun vakgebied, maar wisselen ook kennis en ervaring uit met tenniscollega’s én ontvangen punten voor het verlengen van hun licentie.

Altijd bereikbaar
Tennisschool Sport Events is 24/7 bereikbaar via telefoon, mail en app. Ook beschikken wij over een uitgebreid calamiteitenplan waardoor wij, in geval van ziekte of blessure van een leraar, nagenoeg altijd een vervangende gediplomeerde tennisleraar kunnen leveren. Wij hebben per trainingsseizoen gemiddeld 150 trainers en trainsters in loondienst. Naast ervaring letten wij bij de selectie van onze trainers op passie: wij willen de tennissport samen met u als vereniging naar een hoger niveau tillen. Het opleiden van (jeugd)spelers uit de eigen vereniging is hierbij van groot belang. Samen met u selecteren wij de juiste trainers die perfect aansluiten bij de wensen en ambitie van uw vereniging.

Gesprekspartner en adviseur
Naast bemiddelaar tussen trainers en verenigingen werken wij ook al jaren als adviespartner op gebied van tenniszaken. We ondersteunen bij de ontwikkeling van de vereniging en weten hoe je een vereniging toekomstproof maakt. Ook kunnen we u op administratief gebied ontzorgen en ondersteunen. Denk hierbij aan financiële afhandeling van tennislessen, het sluiten van overeenkomsten, salarisbetalingen, afdrachten en verzekeringen. Maar ook voor ondersteuning bij ledenwerving en ledenbehoud, de continuïteit van de vereniging waarborgen, het organiseren van events en uiteraard de verzorging van alle trainingsmaterialen kunt u bij ons terecht. Kortom: Tennisschool Sport Events is zo veel meer dan alleen een detacheerder. Wij gaan graag met u in gesprek en zijn ervan overtuigd dat wij de juiste partij zijn voor de ambitieuze plannen van uw vereniging. Game-Set-Match? Wij horen graag van u!

Met sportieve groet,                                                         

Ben Dingemanse       Hans Buddingh

[email protected]
[email protected]  

PS. Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere tennisverenigingen met Tennisschool Sport Events en de tennisleraren die bij ons aangesloten zijn? Wij beschikken over een uitgebreid referentiekader in de regio Eindhoven en werken samen met onder andere TV ’t Slotje (Beek en Donk), TV Bokt (Eindhoven), TV de Korrel (Veldhoven), TVV (Valkenswaard) en TC Metzpoint. Op onze website (www.sport-events.nl) zijn meerdere recensies van tennisverenigingen te lezen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre

KVK-nummer

40235658