MijnKNLTB

WAAROM AANMELDEN VOOR MIJN KNLTB? 

  • Je ontvangt geheel gratis voordeel en service.
  • Mijn KNLTB biedt je een eigen persoonlijke en overzichtelijke pagina.
  • Je ontvangt automatisch een e-mail als je spelersprofiel wijzigt.
  • Je kunt je nog beter op een wedstrijd voorbereiden door het spelersprofiel van je tegenstander op Mijn KNLTB op te zoeken.
  • Je kunt eenvoudig je prestaties vanuit Mijn KNLTB mailen naar je vrienden.
  • Je kunt niet alleen je eigen competitiestand zien, je kunt ook andere competitieteams volgen in hun strijd om de eerste plaats.
  • Je ontvangt zes maal per jaar een gratis digitale nieuwsbrief met daarin interessant KNLTB-nieuws en allerlei aanbiedingen van de KNLTB Quality Partners.

DE VOORDELEN VAN MIJN KNLTB 

De ledenpas speelt bij Mijn KNLTB een belangrijke rol. De aanbiedingen van onze partners zijn namelijk exclusief voor KNLTB-leden en dat geldt ook voor het gebruik van Mijn KNLTB. Het grote voordeel van Mijn KNLTB is dat je je slechts eenmalig gratis hoeft aan te melden en vervolgens altijd de beschikking hebt over je eigen overzichtelijke pagina met onderdelen als Mijn Prestaties, Mijn Vereniging, Mijn District en Mijn Links. Verder is het mogelijk spelersprofielen van je tegenstanders te zoeken op basis van achternaam en/of vereniging en kun je verschillende competitieteams volgen die je zelf eenmalig instelt. Extra service is ook dat je eenvoudig je prestaties vanuit Mijn KNLTB naar je vrienden kunt mailen en dat je via een e-mail op de hoogte wordt gehouden zodra er iets binnen je spelersprofiel wijzigt. Kortom: genoeg redenen om je aan te melden voor het nieuwe serviceprogramma Mijn KNLTB.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre

KVK-nummer

40235658