Toernooi info

 

​De Waalrese LTV organiseert dit jaar alweer het 31e Sporthuis Olympia Open Dubbeltoernooi!

Van zaterdag 3 augustus tot en met zondag 11 augustus is iedereen dus van harte welkom op een van de grootste en meest smaakmakende tennistoernooien van de Kempen waar de gratis lekkernijen voor deelnemers en toeschouwers verzorgd worden door diverse hapjessponsoren. 

Een groot aantal spelers heeft zich inmiddels ingeschreven om te gaan strijden om de eer en de prijzen. In 18 categorieën zal worden gestreden om finaleplaatsen voor zondag 11 augustus af te dwingen. Dat het terecht een “open” toernooi is, blijkt wel uit het feit dat veel deelnemers van andere verenigingen zich hebben ingeschreven.

Dagelijks zullen de deelnemers en de verwachte supporters culinair worden verrast. Dus kom je niet om te tennissen, dan kan je altijd nog komen proeven van de lekkere hapjes.

Het Open Dubbeltoernooi heeft als hoofdsponsor Sporthuis Olympia uit Veldhoven. Samen met een aantal co-sponsoren maken zij het ook dit jaar weer mogelijk het toernooi op deze wijze te organiseren. Als vereniging zijn we daar zeer content mee. Tijdens het toernooi zal o.a. ook een  racketbespanner diverse malen aanwezig zijn en is er tenniskleding en ander tennismateriaal te koop.

De organisatie hoopt jullie vanaf zaterdag 3 augustus op ons mooie tennispark aan de Mr. Slootsweg 5 te mogen ontmoeten. We wensen de deelnemers alvast een bijzonder mooi en geslaagd toernooi toe

LET OP! In het paviljoen is het alleen mogelijk om contactloos te betalen!

 

met sportieve groet,

de OT-commissie          

 

 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre

KVK-nummer

40235658