Toernooi info

  

‚Äč

Yes, het gaat door! Het kabinet heeft afgelopen woensdag tijdens een persconferentie de voorgenomen versoepelingen per 1 juli bevestigd. Dat betekent dat nu ook het 27e Sporthuis Olympia Open Dubbeltoernooi gewoon doorgang kan vinden en we hebben er zin in!

Dus van zaterdag 1 augustus tot en met zondag 9 augustus ben je als speler en natuurlijk als toeschouwer van harte welkom op het meest smaakmakende toernooi van de Kempen! Reden genoeg om je in te schrijven of gedurende de week je familie/vrienden aan te komen moedigen! We zijn het eerste open toernooi in deze regio, dus wacht niet te lang met inschrijven! Online inschrijven kun je hier. Inschrijven kun je nog t/m 19 juli.

Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen zoals die zijn opgesteld door het RIVM en de KNLTB.

  • Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben op de baan.
  • Tijdens de wedstrijd hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Dus in een rally bij een dubbel geldt de 1,5 meter afstand niet, maar een high five en handen schudden doen we nog even niet.
  • Voorafgaand en na afloop van het tennissen dienen spelers van 19 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Dus ook in de kleedkamers, het clubhuis en het terras.
  • Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen zijn open.

Als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt, dan houden we het virus onder controle!

met sportieve groet,

de OT-commissie          

 

 
 

Vragen?

logo

E-mail

bestuur@wltv.nl

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre