Interne competitie

 

WLTV organiseert interne dubbelcompetities voor alle seniorleden, HD, DD en GD.  We mogen er weer mee beginnen, dit voorjaar 2021. We hopen zo snel mogelijk.
In oktober 2020 liep het laatste deel van de vorige rondes, de voorjaarsronde ging tot nu toe dus helaas niet door.

Het programma, de uitslagen en de actuele stand van vind je op toernooi.nl.

We hebben een indeling in verschillende poules gemaakt, zodat je kunt spelen op jouw eigen niveau/sterkte. Met promotie kun je ook hogerop, voor de fanatiekelingen onder ons.

De dubbels worden 's avonds gespeeld; aanvang 19:00, 20:15 en 21:30 uur.

  • De herendubbel wordt gespeeld op maandagavond.
  • De damesdubbel wordt gespeeld op dinsdagavond.
  • De mix wordt gespeeld op woensdagavond.

We spelen om een zgn pro-set: wie het eerst 9 games heeft, wint de wedstrijd. Wedstrijden duren gemiddeld 1:15 uur. Tijdens de schoolvakanties worden er geen wedstrijden gepland.

De uitslag kun je nu online invoeren, ook via je mobiel. Zie onderstaand. Voor het volledige reglement zie ook toernooi.nl: het reglement.

Zin om mee te doen? Meld je aan via een mailtje aan [email protected]. Heb je nog geen partner, meld je dan toch, en wij proberen er een voor je te vinden. Je kunt ook met 3 of 4 spelers inschrijven, dan heb je altijd een vervanger bij de hand, c.q. je kunt je eigen planning maken.

Spelers die belangstelling hebben voor een singel-competitie, normaal op zondagochtend, kunnen een mailtje sturen aan [email protected]

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met:

Paul Merkx of Wim van Kerkoerle
Interne competitie WLTV

Altijd bereikbaar via [email protected] 

 

Uitslag invoeren

Op toernooi.nl zoek je ons (winter-)toernooi van wltv op. Op de pagina "Wedstrijden" staat een blauwe knop "uitslagen invoeren". Als je daarop klikt, wordt om jouw inlognaam gevraagd. En een wachtwoord. Dat is Wltvintern, met een hoofdletter. Daarna kun je op die pagina een uitslag invoeren. En uiteraard tenslotte "Opslaan" !

De uitslag zie je meteen verschijnen bij de wedstrijd. Maar nog niet in de stand. Wij verwerken die online uitslag , en dan worden schema en stand bijgewerkt.

Handig denken we, zeker als het paviljoen dicht is, bij een inhaalwedstrijd, of als het uitslagenboek afwezig is. Graag voorlopig, als dat kan, ook de uitslag noteren in het boek.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre