Jeugdtennis totaalpakket

Vanaf 2021 werken we bij W.L.T.V. met een jeugdtennis totaalpakket. Dit betekent dat (bijna) alles in één pakket zit. Wanneer je inschrijft, schrijf je in voor: trainingen, competitie, fun-activiteiten en een eigen clubshirt.  De contributie zit dus NIET in het pakket.

We willen hiermee bereiken dat kinderen vaker in de week kunnen tennissen. Goed leren tennissen kost tijd en is een kwestie van veel oefenen. Naast het feit dat je door vaker te tennissen ook beter leert tennissen vinden we het ook belangrijk dat kinderen meer bewegen, lekker buiten zijn en met veel verschillende kinderen samen spelen. Buiten deze punten biedt het systeem meer flexibiliteit: In geval van ziekte, andere sporten, kinderfeestjes e.d. kan er in dezelfde week op een andere dag getraind worden.  

W.L.T.V. Jeugdtennis totaalpakket 2023 (€ 364 - Dit bedrag wordt in vier termijnen afgeschreven.)

  • Flex - Trainingen: Er wordt van november – juli 34 weken training gegeven. Je mag 1 of 2 keer per week komen. De trainingen aan jouw groep worden op 3 verschillende tijden aangeboden.
  • Clubshirt;
  • Wedstrijd begeleidingsweek: Één week worden er wedstrijden georganiseerd. De trainers zijn tijdens de wedstrijden aanwezig om de kinderen te begeleiden. De kinderen krijgen tips en na de wedstrijd bespreken ze de wedstrijd met de trainer. Super leerzaam! Tijdens deze week zijn er geen reguliere trainingen. Alle kinderen doen mee met de wedstrijd begeleidingsweek (mits ze echt niet willen)
  • Fun activiteiten: Gedurende het seizoen worden er regelmatig activiteiten georganiseerd door de trainers en/of de jeugdcommissie.
  • De betaling gaat niet via yourtennis, maar via de vereniging.

Flex – training: Voorheen werd je ingedeeld in een groep en had je op een bepaald moment in de week training. Wanneer je niet kon vanwege ziekte, kinderfeestje, enz. was het niet mogelijk om de training op een ander tijdstip in te halen. Met flex – training traint jouw groep op 3 verschillende tijden. Je mag iedere week 1 of 2 keer komen trainen. Op welke tijd(en) je komt mag je per week bekijken. Ook mag je de ene week 1 keer komen trainen en de andere week 2 keer. Wanneer alle kinderen 2 keer per week komen trainen zitten er gemiddeld 12 kinderen per groep. Bij grotere groepen wordt er met assistent trainers (oudere jeugdleden) gewerkt.                

Antwoorden op verwachte vragen over Jeugd totaal pakket:  
Is mijn kind verplicht om met alle activiteiten mee te doen?
Nee, je bent niet verplicht om met alles mee te doen. Wel verwachten we dat alle kinderen trainen, competitie spelen en meedoen met de wedstrijd begeleidingsweek. Wanneer kinderen echt niet willen of kunnen, kan je contact opnemen met de trainers. De competitie wordt in het voorjaar (ong. 7 keer) en in het najaar (ong. 7 keer) op zondagochtend gespeeld.  

Is mijn kind verplicht om vaker te trainen?
Nee, je bepaalt zelf hoe vaak je komt. We gaan ervan uit dat iedereen minimaal één keer per week komt.  

Worden de trainingen duurder als je vaker komt tennissen?
De kosten blijven hetzelfde.  

Moet je laten weten wanneer je komt trainen?
Nee, je bent altijd welkom op tijden dat jouw groep staat ingedeeld.  

Worden trainingen ingehaald die niet doorgaan door bijv. slecht weer?
Wanneer er meer dan de helft van de trainingen uitvallen in een week wordt die week aan het eind van het seizoen ingehaald.  

Wat als de trainingsgroepen op bepaalde tijden heel groot zijn?
De eerste weken wordt er gekeken hoe groot de groepen op welke tijden zijn. Op tijden dat de groepen heel groot zijn (meer dan 10 kinderen) worden er assistent trainers ingezet.   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre

KVK-nummer

40235658