Ledenadministratie

Volgens ons Huishoudelijk Reglement behoort het beheer van het ledenbestand tot de taken van de secretaris. Deze kan dit echter uitbesteden aan een ledenadministrateur, wat bij WLTV ook het geval is.

Aanmelden als lid
Wanneer je lid wilt worden, kan dat door je hiervoor bij de ledenadministrateur aan te melden. Aanmelden doe je door het invullen van je gegevens bovenaan deze pagina (Lid worden?) 

Onze vereniging is lid van de KNLTB. Hierdoor zijn al onze leden automatisch ook lid van deze Bond. Van de KNLTB ontvangen wij voor alle leden een pasje dat is voorzien van een (pas)foto. Je hebt dit pasje nodig om toegang te kunnen hebben tot ons park en het afhangbord. Nadat de ledenadministrateur het pasje van de KNLTB heeft ontvangen, krijg je dat thuisbezorgd. Vanaf 2024 zullen we gaan werken met digitale ledenpassen. 

Training: voor het volgen van trainingslessen bij WLTV zul je eerst lid moeten zijn!

Pupillenlidmaatschap
De minimumleeftijd voor pupillen is 5 jaar (peildatum 1 januari). Een pupil wordt junior in het jaar dat hij/zij 10 jaar wordt (peildatum 1 januari).

Juniorlidmaatschap
De minimumleeftijd voor junioren is 10 jaar (peildatum 1 januari). Een junior wordt senior in het jaar dat hij/zij 17 jaar wordt (peildatum 1 januari).

Opzeggen lidmaatschap
Afmelden van het lidmaatschap dient vóór 1 december van het lopende jaar te gebeuren middels een brief of een email aan de ledenadministrateur. U ontvangt altijd een bevestiging van de afmelding. Je wordt aangeraden deze bevestiging te bewaren om eventuele misverstanden te voorkomen.

Voor vragen omtrent de ledenadministratie kun je contact opnemen met de ledenadministrateur:

Gerard Oudshoorn
Telefoonnummer: 06 21 52 78 03 

E-mail: [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre

KVK-nummer

40235658