Stefan Hendrikse

Mijn naam is Stefan Hendrikse, ik ben 21 jaar en ik kom uit een dorpje wat niemand kent genaamd Sint-Kruis. Het niet eens dorpje maar gehucht ligt in Zeeuws-Vlaanderen, dus dat is nogal een eindje weg van hier. Vanaf mijn tiende ben ik lid bij TC SJEF. Dit is een klein tennisclubje in Aardenburg maar het is er altijd super gezellig en ik tennis er al jaren! 

In 2019 ben ik afgestudeerd aan het CIOS in Goes. Daar heb ik dan ook mijn A-licentie gehaald. Op het CIOS heb ik 3 jaar stage gelopen bij een organisatie genaamd TOZ waarbij ik allerlei doelgroepen heb gezien. Dit ging van 13-jarige (beginnend) topsporters tot 70+ senioren die lekker recreatief een balletje wilden slaan. 

Sinds 2020 ben ik verhuisd naar Eindhoven waar ik op het Fontys toegepaste psychologie studeer. Het lijkt me namelijk super interessant om in de toekomst het fysieke tennis te combineren met het mentale deel. Om in het vak te blijven ben ik zelf op zoek gegaan naar een tennisvereniging en ben ik bij WLTV terecht gekomen. 

Als student vind ik het heerlijk om 's avonds nog op de baan te staan en te doen wat ik het liefste doe. Namelijk tennissen en tennisles geven! Ik ben zelf nogal competitief ingesteld en ik wil mezelf dan ook nog steeds verbeteren in het lesgeven én in mijn eigen vaardigheden. 

Tijdens trainingen vind ik het belangrijk dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft. Daarnaast vind ik het wél belangrijk dat er ook wat geleerd wordt. Zelf probeer ik daarom altijd een combinatie te vinden zodat de lessen leuk maar ook leerzaam zijn bij elke groep. 

Ik hoop jullie snel te zien bij WLTV! 

Stefan Hendrikse

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre

KVK-nummer

40235658