50+ Gezelligheidstoernooi

Elk jaar organiseren wij ons 50+ gezelligheidstoernooi en dit jaar in week 27 van maandag 1 t/m vrijdag 5 juli 2024.
Het toernooi is bedoeld voor iedereen die dit jaar 50 wordt of ouder is en tennissen gezellig en leuk vindt! Daarbij hoef je geen lid te zijn van een tennisvereniging. Wij hebben gemerkt dat er steeds meer interesse is voor ons gezelligheidstoernooi bij tennissers, die overdag nog verplichtingen hebben. Om ook deze groep tegemoet te komen, zijn er wedstrijdrondes om 17.00 en 19.00 uur. 

Categorieën
Je kunt inschrijven in de categorieën: Heren dubbel, Dames dubbel en Gemengd dubbel. Men kan voor 2 onderdelen inschrijven. Alle wedstrijden worden in principe in de middag gespeeld om: 14.00, 15.30 en 17.00 uur en een laatste ronde om 19.00 uur. Op vrijdag 5 juli wordt de laatste ronde / finale om 17.00 uur gespeeld. Houd er rekening mee dat bij extreme weersomstandigheden van deze tijden kan worden afgeweken.  

Inschrijven
Inschrijven bij voorkeur via www.toernooi.nl. Inschrijven via e-mail kan ook. Stuur een e-mail naar: [email protected]  en vermeld voor beide partners: naam / voornaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer, e-mailadres, lid of geen lid van tennisvereniging. En als je wel lid bent: nummer wedstrijdpas en speelsterkte dubbel. Verder moet je aangeven welke dag/uren je mogelijk bent verhinderd maar, zie hieronder, dat geldt alleen als je in 1 categorie meedoet. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,= per categorie per persoon.
Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 9 juni.  

Verhinderingen
Bij inschrijving in 2 categorieën zijn GEEN verhinderingen toegestaan. Bij inschrijving in 1 categorie is PER TEAM maximaal 1 dagdeel verhindering toegestaan. Deelnemers die tijdens de daguren niet beschikbaar zijn, kunnen GEEN verhinderingen opgeven en moeten er rekening mee houden dat de finale wedstrijden op vrijdag 5 juli in de middag worden gespeeld (laatste ronde 17.00 uur).  

Els, Jan, Nico, Selma, Toon, Ursula (voorzitter)  

Altijd bereikbaar via: [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre

KVK-nummer

40235658