50+ toernooi

50+ gezelligheidstoernooi

Dit jaarlijks terugkerende toernooi wordt gehouden van maandag 20 t/m vrijdag 24 juli 2020. 


Het toernooi is bedoeld voor iedereen die dit jaar 50 of ouder is en tennissen gezellig en leuk vindt. Daarbij hoef je niet lid te zijn van een vereniging.
Wij hebben opgemerkt dat er steeds meer interesse is voor ons gezelligheidstoernooi bij tennissers, die overdag verplichtingen hebben. Om ook deze groep in de gelegenheid te stellen mee te doen, zijn er extra wedstrijdrondes ingelast om 17.00 en 19.00 uur.

Categorieën
Je kunt inschrijven in de categorieën heren dubbel, dames dubbel of gemengd dubbel. Men kan maximaal in twee onderdelen inschrijven. De wedstrijden worden in principe in de middag gespeeld: 14.00, 15.30, 17.00 en een laatste ronde om 19.00 uur.
Op vrijdag 24 juli wordt de laatste ronde om 17.00 uur gespeeld. Bij extreme weersomstandigheden kan van deze tijden worden afgeweken.

Inschrijven
Inschrijven kan bij voorkeur via www.toernooi.nl. Inschrijven via e-mail kan ook. Stuur een e-mail naar [email protected] en vermeld voor beide partners: naam/voornaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer, 
e-mailadres, lid/geen lid van vereniging, nummer wedstrijdpas en speelsterkte dubbel.
Verder moet je aangeven welke uren je verhinderd bent. Het inschrijfgeld bedraagt € 8,50 per categorie. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 5 juli.

Verhinderingen
Bij inschrijving in 2 categorieën zijn GEEN verhinderingen toegestaan. Bij inschrijving in 1 categorie is PER TEAM maximaal 1 dagdeel verhindering toegestaan.
Deelnemers die tijdens de daguren niet beschikbaar zijn, kunnen GEEN verhinderingen opgeven en moeten er rekening mee houden dat de finale wedstrijden op vrijdag 24 juli in de middag worden gespeeld (laatste ronde 17.00 uur).

De 50+ commissie wenst jullie veel tennisplezier!

En onze sponsors dit jaar:

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre