Inschrijven zomertrainingen

Zoals jullie wellicht al weten heeft er het afgelopen seizoen een trainerswisseling plaatsgevonden. Ramon Lacroix is gestopt met training geven bij WLTV en Tennisschool Sport-Events heeft vanaf april de trainingen voor zijn rekening genomen.  

Iris Mathijssen is de hoofdtrainster en zou samen met Anastasiya Mulder de trainingen gaan verzorgen. Iris is in april bevallen en begint daardoor pas in augustus met training geven. Anastasiya heeft helaas aangegeven na de zomervakantie geen training meer te gaan geven bij WLTV. Ze komt uit Groningen en kan dichter in de buurt training gaan geven.  

Vanaf augustus gaan Iris en Maarten Meijs samen alle trainingen bij WLTV verzorgen. Maarten geeft op maandag- en donderdagavond training en Iris op dinsdag, woensdag en vrijdag. De zomertrainingen lopen na de zomervakantie nog door tot en met oktober.  In november start er een nieuw seizoen. Zodra de inschrijving hiervan open is krijgen alle leden een bericht.  

Maarten en Iris hebben er heel veel zin in! We gaan er leerzame en leuke trainingen van maken. Mocht je nog vragen hebben, of advies willen over trainingen neem contact op met Iris (06-43283576) of mail naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre