Info tennistrainingen W.L.T.V.

Zowel voor junioren als senioren is het mogelijk om te trainen bij W.L.T.V. De trainingen worden verzorgd door tennisschool Sport-Events. De trainers zijn Iris Mathijssen en Stefan Hendrikse

Voor de junioren werken we met het Jeugdtennis Totaalpakket. Kijk hier ook voor een filmpje waarin de voordelen van een Jeugdtennis Totaalpakket worden uitgelegd aan ouders.

Voor de senioren (18+) zijn er twee trainingsseizoenen. Het zomerseizoen loopt van april t/m oktober. Het winterseizoen loopt van november t/m maart. Er wordt training gegeven op woensdag- en vrijdagochtend en op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. De trainingen worden gegeven aan groepen van 6 - 8 spelers. De kosten zijn ongeveer 160,- euro. Dit verschilt een beetje per seizoen omdat het aantal trainingsweken niet ieder seizoen hetzelfde is.

Wanneer de inschrijving van de trainingen open is (eind februari en eind september) krijgen alle leden hier een mail over, en de link naar het inschrijfformulier komt op de website te staan.

Mocht je meer informatie over de trainingen willen, neem dan contact op met [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre

KVK-nummer

40235658