Info tennistrainingen W.L.T.V.

Zowel voor junioren als senioren is het mogelijk om te trainen bij W.L.T.V. De trainingen worden verzorgd door tennisschool Sport-Events. De trainers zijn Iris Mathijssen en Stefan Hendrikse

Voor de junioren werken we met het Jeugdtennis Totaalpakket. Kijk hier ook voor een filmpje waarin de voordelen van een Jeugdtennis Totaalpakket worden uitgelegd aan ouders.

Voor de senioren (18+) zijn er twee trainingsseizoenen. Het zomerseizoen loopt van april t/m oktober. Het winterseizoen loopt van november t/m maart. Er wordt training gegeven op woensdag- en vrijdagochtend en op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. De trainingen worden gegeven aan groepen van 6 - 8 spelers. De kosten zijn ongeveer 160,- euro. Dit verschilt een beetje per seizoen omdat het aantal trainingsweken niet ieder seizoen hetzelfde is.

Wanneer de inschrijving van de trainingen open is (eind februari en eind september) krijgen alle leden hier een mail over, en de link naar het inschrijfformulier (via www.yourtennis.nl)komt op de website te staan.

Trainen is voor iedereen goed.   

Beginnende speler: Tennis is een technisch moeilijke sport. Om meer plezier uit het spel te halen en om minder snel blessures te krijgen is het goed om de techniek goed aan te leren. Daarnaast leer je tijdens de trainingen andere mensen kennen van vergelijkbaar niveau.  We adviseren iedere beginnende speler om tennistraining te nemen.  

Gevorderde speler:  Ook voor spelers die al kunnen tennissen is het goed en leuk om te trainen. Je schaaft je techniek bij en naast aandacht voor techniek is er ook aandacht voor tactiek binnen verschillende spelsituaties, en hoe het best te spelen met jouw speltype.  Tennis is een kwestie van oefenen, oefenen, oefenen......Door te trainen heb je een vast moment in de week waarop je tennist, dit zorgt voor ritme en vastheid in je spel, en verkleint de kans op blessures.  

Mocht je meer informatie over de trainingen willen, neem dan contact op met [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre

KVK-nummer

40235658