Nieuws

KNLTB competitie Nieuws

Voorjaarscompetitie KNLTB 2020 (nieuws d.d. 06.02.20).
 

Er hebben zich 21 teams senioren gemeld voor inschrijven voor de voorjaarscompetitie. Die zijn alle ingeschreven. De nieuwe indeling is inmiddels bekend. We wachten natuurlijk nog op de competitieplanning. Dat zal rond 1 maart bekend worden gemaakt, naar verwachting.

De teamindeling vind je op de pagina Senioren/KNLTB, hier.

Verdere info op de pagina Senioren/KNLTB/Nieuws, dat is hier.

De bond heeft teruggegrepen op de oude manier van indelen: de resultaten van vorig voorjaar zijn bepalend voor de nieuwe klasse-indeling. Je team komt dus in dezelfde klasse als vorig voorjaar, behalve bij promotie en degradatie.

Bij uitzondering kan de bond hiervan afwijken, bijv. als een ander team niet meer is ingeschreven cq zich heeft teruggetrokken, of als er nieuwe sterke teams zijn opgegeven.

Zoals bij 3 nieuwe teams van WLTV. Dwz 2 nieuwe teams, en een team heeft voor een andere competitie gekozen (dus nieuw eigenlijk). Een nieuw team kan alleen in de laagste klasse worden ingeschreven. Maar er kan wel promotie worden aangevraagd naar een andere klasse. Dat hebben wij ook gedaan: gebaseerd op de teamsterkte hebben wij de betreffende klasse aangevraagd. Dit staat ook vermeld op de teamindeling op onze website. Dit betreft de teams van Chantal vd Bogaert, Linda Cornelissen en Peet Vaessen.


Invallen nog steeds makkelijker
Een speler mag ook dit voorjaar elke week zo vaak competitie spelen als hij wil. Dispensatie is bijna nooit meer nodig, en dus is het vinden van een invaller veel makkelijker. Dispensatie is alleen nodig als een speler vaak wil meedoen in een team waarvan de gemiddelde speelsterkte 2 pnt hoger of lager is dan de eigen sterkte. Dit komt vrijwel niet voor. Ook als een speler voor 2 clubs competitie wil spelen is nog steeds dispensatie nodig.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre