KNLTB Nieuws

Najaarscompetitie KNLTB 2022
 
Veel vroeger dan anders vraagt de KNLTB nu al om inschrijven voor de najaarscompetitie.
 
Inschrijven kan van 25 mei tot 12 juni.
 
De captain schrijft in voor het hele team, via een mail aan [email protected]
Opgeven: type competitie , welke dag(-deel), evt. leeftijdsgrens , en de spelers van het team. De indeling door de knltb gebeurt zoals altijd in het najaar op basis van de speelsterkte van het team.
Op de website van WLTV vind je alle info: speeldatums, en mogelijkheden (zie datums en aanbod)
 
Nieuw: 5 wedstrijddagen. Dit najaar wordt er nog maar op 5 dagen gespeeld. En niet om-en-om, gewoon alle competities nog maar 5 keer, dus ook op zaterdag enz. Men kwam steeds in de problemen met de herfstvakantie e.d. zodat dit besluit is genomen: voor de herfstvakantie klaar (maar wel de inhaaldagen in de herfstavakantie).

Op vrijdagavond is er plaats voor 10 teams, in totaal: dus max 10 teams GD, HD en DD teams samen. Donderdagavond is zo'n drukke avond bij WLTV dat er maar plaats is voor 2 teams. Worden er meer dan 2 teams ingeschreven, dan moeten we een oplossing zoeken, loting wordt niet uitgesloten.

Nieuwe teams kunnen gewoon ook inschrijven - zie hierboven.

Wil je ook meedoen, maar je hebt nog geen team ? Stuur een mail aan [email protected] en we gaan proberen een team voor je te vinden. Geef svp aan waar je voorkeur naar uitgaat,  of je al vaker hebt meegedaan, en wat je speelsterkte ongeveer is.

TC - Bert & Wim

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre

KVK-nummer

40235658