Iris Mathijssen

Hallo,

Ik ben Iris Mathijssen, 34 jaar en woon samen met mijn vriend en twee kindjes aan de Kerkstraat in Waalre. Oorspronkelijk kom ik uit Budel. Hier ben ik toen ik 8 jaar oud was begonnen met tennissen. Al snel kon ik me niks leukers bedenken dan tennissen, en was daarom ook bijna dagelijks op de tennisbaan te vinden.

Na de HAVO heb ik aan de Sporthogeschool gestudeerd en daarnaast de A- en B-licentie van de KNLTB gehaald. Tijdens mijn studie stak ik al mijn vrije tijd in tennis. Zowel zelf tennissen en toernooien spelen. Daarnaast gaf ik training in Soerendonk en in Valkenswaard. Voordat ik bij W.L.T.V. training gaf heb ik 10 jaar training gegeven bij T.V. De Korrel in Veldhoven. Nu geef ik al ruim twee jaar met heel veel plezier training bij W.L.T.V. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om tijd door te brengen met mijn gezin en om zelf te tennissen, skeeleren of wielrennen. 

Binnen de trainingen vind ik het belangrijk dat iedereen met veel passie en plezier kan trainen en aan zijn/haar individuele doelstellingen kan werken. Het mooie aan ‘het spelletje ’is, dat je jezelf altijd nog kan verbeteren op technisch, tactisch, mentaal en/of fysiek vlak.

Ik zie jullie graag bij WLTV!

Iris Mathijssen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre

KVK-nummer

40235658