Iris Mathijssen

Hallo, 

Ik ben Iris Mathijssen, 31 jaar en woon samen met mijn vriend en zoontje aan de Kerkstraat in Waalre. In april verwachten we ons tweede kindje. Oorspronkelijk kom ik uit Budel. Op mijn achtste ben ik begonnen met tennissen. Dagelijks was ik op de Budelse tennisvereniging te vinden. Ik droomde ervan om in het huisje wat direct naast het tennispark lag te wonen en vanuit daar lopend naar mijn ‘werk’ te kunnen om tennistraining te geven. Deze droom wordt vanaf september werkelijkheid!

Tijdens mijn opleiding aan de Fontys Sporthogeschool heb ik ook mijn A- en B- licentie gehaald bij de KNLTB. In de avonduren gaf ik training bij T.C. De Braken in Soerendonk. Na mijn opleiding ben ik fulltime tennistraining gaan geven. Al tien jaar geef ik met heel veel plezier training bij T.V. De Korrel in Veldhoven. De eerste negen jaar, vijf dagen in de week, en het laatste jaar drie dagen in de week. Bij T.V. De Korrel heb ik veel ervaring opgedaan en een heel mooi trainingsprogramma opgebouwd.

Naast de trainingen heb ik me hier ook veel bezig gehouden met andere toernooien en activiteiten. We hebben veel trainende volwassenen, en een grote groep jeugd die twee tot vier keer in de week traint en naast de trainingen veel deelnemen aan activiteiten, toernooien en competities. 

Afgelopen april kreeg ik de vraag of ik bij WLTV training zou willen geven. Mijn allereerste antwoord was ‘nee’ omdat ik het bij T.V. De Korrel nog zo goed naar mijn zin heb. Maar na even nadenken werd ik steeds gemotiveerder om bij de vereniging bij mij in de straat aan de slag te gaan. Ik zie het als een hele mooie, nieuwe uitdaging om eraan mee te werken om van WLTV een nog bloeiendere vereniging te maken dan het al is. Dat ik zo dicht in de buurt woon is een mooie bijkomstigheid, zowel voor mijzelf als voor de vereniging. Ik kijk er naar uit om naast training te geven ook andere tennisactiviteiten te organiseren en regelmatig als coach/supporter langs of op de baan te staan.  

Binnen de trainingen vind ik het belangrijk dat iedereen met veel passie en plezier kan trainen en aan zijn/haar individuele doelstellingen kan werken. Het mooie aan ‘het spelletje’ is, dat je jezelf altijd nog kan verbeteren op technisch, tactisch, mentaal en/of fysiek vlak.  

Ik zie jullie graag bij WLTV!  

Iris Mathijssen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre