Timo Munsters

 Ik ben Timo Munsters,

18 jaar oud en ik woon samen met mijn ouders en broertje in Veldhoven.

Toen ik 7 jaar oud was ben ik begonnen met tennissen bij T.V. De Korrel in Oerle. Ik was toen op tennis gegaan omdat mijn ouders mij wat meer balgevoel wilden geven aangezien ik echt geen bal kon raken. Iris was mijn trainster en samen met haar ben ik tennis steeds leuker gaan vinden, tot ik opgegeven moment niet meer zonder kon.

Afgelopen jaar besloot ik er mijn beroep van te gaan maken door bij de KNLTB de Tennisleraar-A opleiding te volgen. Nadat ik deze heb gehaald ben ik gaan lesgeven bij T.V. Vessem, bij T.V. De Korrel.

En nu ga ik aan de slag bij WLTV. In mijn vrije tijd ben ik erg actief; je kunt mij vinden op de tennisbaan, in de sportschool, op allerlei soorten ‘’boarden’’ (van skateboard tot surfboard of skimboard) en vanaf volgend jaar hopelijk op de TU/E campus.

Ik vind het leuk om mezelf uit te dagen om zo iets nieuws te leren, ik hoop dat jullie jezelf ook uitdagen in mijn trainingen. Zodat je jezelf kan verbeteren op technisch, tactisch, mentaal of fysiek vlak. Ik zie jullie graag bij WLTV! Timo Munsters 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre

KVK-nummer

40235658