Onze trainers

Hallo, ik ben Ramon Lacroix. Ik heb een actieve sportcarrière gehad als tennisser en voetballer en zet deze kennis en ervaring nu graag in voor mijn tennislessen. "Passie en plezier": twee kenmerken die bij mij voorop staan. Het gaat bij mij niet alléén om het aanleren van de basisslagen van het tennisspel. De tennisles is geschikt voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen op technisch, tactisch en sportief vlak, van jong tot oud, van recreant tot wedstrijdspeler.
Ik ontmoet u graag op de tennisbanen van WLTV.

 

Ramon Lacroix


 


   

Hallo,

Ik ben Lars van Gerwen. Vanaf een leeftijd van vijf jaar ben ik vaak op de tennisbaan te vinden. Als ik niet op de tennisbaan ben, vind je mij in de schoolbanken om mijn HBO-bachelor als Technisch Bedrijfskundige binnen te slepen of zelfs in de fitness... stilzitten is dus geen optie.

Dat stilzitten geen optie is, wordt in de training vanzelf duidelijk. Een tennisspeler is nooit uitgegroeid. De ervaring die ik in al die jaren met trainingen en wedstrijden heb opgedaan, wil ik graag met jullie delen. Dit houdt ons alle scherp en daarmee ga jij het maximale uit jezelf halen, of dat nu mentaal, fysiek, technisch of tactisch is... alles is mogelijk!

Via de tennisopleiding van Ramon Lacroix is het voor mij mogelijk dit enthousiasme voor de tennissport met jullie te delen. Ben jij nu net zo enthousiast als ik? Dat is mooi! Dan zie ik je graag tegemoet op de training bij WLTV!

Lars van Gerwen 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre