Trainerswissel in het voorjaar van 2020

13 december 2019

Beste WLTV ‘ers,  

Per april 2020 zal onze hoofdtrainer Ramon Lacroix WLTV verlaten. Ramon is als hoofdtrainer actief bij WLTV sinds 2014 en combineerde de eerste jaren zijn trainerschap bij ons met dat bij TV Eresloch in Eersel. Vorig jaar heeft Ramon TV Eresloch ingeruild voor Tennisclub LTC BRZ in Beek (Zuid- Limburg). Afgelopen zomer diende zich voor Ramon de mogelijkheid aan om vanaf het voorjaar 2020 volledig aan de slag te gaan bij BRZ en als geboren en getogen Beekenaar heeft hij deze kans gegrepen : Ramon is going back home!

Hoewel het niet eenvoudig is om een trainer met vergelijkbare kwaliteiten als Ramon te vinden, is de TC er toch in geslaagd. In de persoon van Iris Mathijssen heeft de TC een van de allerbeste in de regio werkzame tennistrainers voor WLTV weten te strikken.  

Iris Mathijssen, die woonachtig is in Waalre, zal in 2020 aantreden als nieuwe hoofdtrainer van WLTV. Iris wordt via Tennisschool Sport Events bij ons gedetacheerd. WLTV is hiervoor een partnership aangegaan met TS Sport Events. Omdat Iris in april 2020 zal bevallen van haar tweede kindje en Ramon dan naar verwachting al hoog en droog in Beek zit, heeft de TC momenteel overleg met TS Sport Events over de best mogelijke invulling/waarneming van de trainingsperiode april-juli. Zodra dit helder is, zullen jullie hierover geïnformeerd worden.

Zowel Iris als TS Sport Events stellen zich op de WLTV site wat uitgebreider aan jullie voor. En vanzelfsprekend zullen wij als het moment daar is op gepaste wijze afscheid nemen van Ramon. 

Nieuwscategorieën Training

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre