KNLTB Voorjaarscompetitie

29 november 2021


De KNLTB heeft de voorjaarscompetitie 2022 aangekondigd. Voor de vrijdagavond is er een grote verandering, de andere competities blijven zoals altijd.

Omdat er in het hele land grote belangstelling is voor de competitie op vrijdagavond, krijgen veel clubs dat niet meer goed gepland.
Als oplossing heeft de bond gekozen voor een splitsing van GD en resp HD en DD competities: de ene week speelt de GD competitie, de andere week spelen de HD en DD teams. Meer ruimte voor nieuwe teams. Maar helaas speel je dan nog maar 5 wedstrijden, geen 7 meer. En de competitie duurt nu 10 weken, ipv 7wk. Dit dus alleen voor de vrijdagavond. Op vrijdagavond is er nu bij WLTV plaats voor 10 teams, per avond: dus max 10 GD teams, resp max 10 HD en DD teams samen. 

Verder nieuws voorjaarscompetitie
Zoals normaal gelden alle indelingen en voorwaarden van het laatste voorjaar nu voor komend voorjaar.

De datums waarop wordt gespeeld vind je hier: onder wltv.nl/senioren/knltb speeldatums.
Alle mogelijke competities hebben we ook weer op onze website opgenomen: hier.

Inschrijven gaat zoals altijd : de captain schrijft in via een mailtje aan [email protected] , met opgave van dag en soort competitie, (denk ook aan leeftijd), en alle spelers van het team. Inschrijven kan tot en met zondag 9 januari.

Donderdagavond is zo'n drukke avond bij WLTV dat er maar plaats is voor 2 teams. Worden er meer dan 2 teams ingeschreven, dan moeten we een oplossing zoeken, loting wordt niet uitgesloten.

Nieuwe teams kunnen gewoon ook inschrijven - zie hierboven.

Wil je ook mee doen, maar je hebt geen team: mail dan je wensen aan [email protected] en wij bekijken de mogelijkheden.

TC - Bert & Wim

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre

KVK-nummer

40235658