Inschrijven KNLTB Najaarscompetitie 2024

26 mei 2024


KNLTB Najaarscompetitie 2024
 
De inschrijving voor de Najaarscompetitie KNLTB staat open tot 15 juni.
 
De voorjaarscompetitie is nog niet afgelopen,  de zomer moet nog beginnen, maar de bond wil dat er nu al wordt ingeschreven voor de najaarscompetitie.
 
Dat kan. De captain stuurt dan een mailtje naar de TC: [email protected], met de gewenste competitie (type D, H of mix, evt leeftijdsgrens, dag-deel) en de spelers van je team.
 
De inschrijving sluit op 15 juni.
 
Ook dit jaar wordt er weer op 5 speeldagen getennist. De indeling door de KNLTB gebeurt dit najaar nog op basis van de speelsterkte van het team, zoals voorgaande jaren.
Maar NIEUW is dat er vanaf nu de reguliere promotie en degradatie plaats gaat vinden: de kampioen gaat een klasse omhoog, volgend jaar, de nummers 5 en 6 van de eindstand zullen volgend jaar een klasse lager spelen.
 
Op de website van WLTV vind je alle info: speeldatums, en mogelijkheden (zie datums en aanbod)  
 
Donderdagavond is zo'n drukke avond bij WLTV dat er maar plaats is voor 2 teams. Worden er meer dan 2 teams ingeschreven, dan moeten we een oplossing zoeken, loting wordt niet uitgesloten.  
 
Vrijdagavond: er is plaats voor maximaal 10 teams, 5 teams per avond. Is de inschrijving groter dan 10 teams, dan zullen we een oplossing moeten zoeken, waarbij loten niet is uitgesloten. Wees dus absoluut op tijd met inschrijven !
 
Nieuwe teams kunnen gewoon ook inschrijven - zie hierboven.  
 
Wil je ook meedoen, maar je hebt nog geen team ? Stuur een mail aan [email protected] en we gaan proberen een team voor je te vinden. Geef svp aan waar je voorkeur naar uitgaat,  of je al vaker hebt meegedaan, en wat je speelsterkte ongeveer is.  
 
TC - Bert & Wim     
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre

KVK-nummer

40235658