Bardienst inplannen

02 september 2019


Vanwege het succes van het zelf inplannen van de bardienst in het voorjaar gaan we er in het najaar mee door. Door jullie enthousiame waren nagenoeg alle bardiensten in het voorjaar ingevuld. 

Dus:

  • ga naar wltv.nl, log in op "Mijn Club" , ga naar "Diensten". De rode balken ben je zelf, de groene balken zijn ingepland en de grijze balken zijn beschikbaar. Klik op de balk om in te schrijven.
  • ga naar de clubapp op jouw telefoon en scroll door naar dienstenplanner, klik en inschrijven.

We willen jullie vragen om zeker de competitieteams naar een overwinning te helpen door ze van koffie, thee en een drankje te voorzien. Competitie wordt gespeeld op donderdagavond, vrijdagavong, zaterdagmiddag en zondagochtend (jeugd). 

Er zijn bardiensten voor elk wat wils. Rustig, druk, vroeg, laat, ochtend, middag, (feest)avond. 

Twijfel je nog welke bardienst geschikt is voor jou, neem contact met ons op dan kijken we samen even. En voor alle andere vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Alvast bedankt en tot snel,

Groeten,

de PaviljoencommissieOm je bardienst in te plannen, dien je wel in het bezit te zijn van een IVA certificaat. Om een IVA certificaat te ontvangen, dien je een cursus te volgen. De cursus is gratis te volgen, middels onderstaande link: https://www.nocnsf.nl/IVA
Nadat je alle informatie hebt gelezen, maak je vervolgens de test. Na het slagen van de test ontvang je je IVA certificaat. Sla deze goed op en stuur ook een kopie naar onze paviljoencommissie ([email protected])

Nieuwscategorieën Paviljoen


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre