Clubpasjes

KNLTB ledenpas
Als lid bent van WLTV ben je tevens lid van de KNLTB. Van die bond ontvangen wij voor alle leden een pasje. Wanneer je aan de KNLTB competitie of aan een onder de vlag van de KNLTB georganiseerd open toernooi bij een andere tennisvereniging deelneemt, dan moet je dat pasje bij je hebben. Op onze beurt gebruiken wij dat pasje voor het openen van de poort van het park, de deur van het paviljoen en het reserveringssyteem.

Foto
Een KNLTB ledenpas kan alleen met een foto worden aangemaakt. Daarom dien je bij aanmelding als lid ook een foto te uploaden.

Ontvangst pasje
Eind maart zal je pasje voor het komende seizoen, samen met een informatieboekje, bij je worden thuisbezorgd.

Verlies pasje
Wanneer je je pasje verliest dan kun je via de ledenadministrateur een nieuw exemplaar aanvragen. De kosten daarvoor bedragen € 15,00.

Geldig pasje
Je kunt alleen met een geldig pasje toegang krijgen tot het park en het reserveringssysteem. Tot 1 april is dat een pasje van het voorgaande jaar en daarna een pasje van dit jaar. Hierop is één uitzondering: tijdens de KNLTB competitie mogen de daaraan deelnemende leden hun pasje van vorig jaar of een kopie van hun huidige pasje gebruiken.

[email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre

KVK-nummer

40235658