Algemeen

Training 2019

Beginnende speler
Wanneer je net begint met tennissen is het aan te raden om training te volgen. Tennis is een technisch moeilijke sport. Om blessures te voorkomen en om meer plezier te krijgen in het spel is het belangrijk dat je de technieken goed aanleert. Naast techniek wordt er ook aandacht besteed aan tactische, conditionele en mentale vorming. Daarnaast is de training ook een goede mogelijkheid om je wegwijs te maken binnen de vereniging en om andere spelers te leren kennen.

Gevorderde speler
Ook voor gevorderde spelers is het goed om te trainen. In de training werk je aan je technisch zwakke punten, maar je gaat ook proberen om je sterke punten te verbeteren naar wapens! Naast techniek wordt er veel aandacht besteed aan verschillende spelsituaties in het enkel- en dubbelspel. Je wordt in de training geholpen om een goed speltype te ontwikkelen wat bij jou past.

Naast het beter worden is het ook goed om een vast trainingsmoment in de week te hebben. Tennis blijft een kwestie van heel veel oefenen, oefenen, oefenen….

De trainingen worden voor de jeugd aangeboden op maandag t/m vrijdag (op vrijdag tot 14.30 uur) en voor de senioren maandag t/m donderdag en vrijdagochtend.

Mochten de groepen niet compleet zijn waarvoor u zich heeft opgegeven dan neem ik hier tijdig contact over op en worden de kosten naar rato gedeeld naar het aantal personen in de groep.

Er dient ingeschreven te worden via mijn website 

Graag zie ik uw inschrijfformulier tegemoet.

LET OP: als u training wilt volgen op de banen van WLTV dient u zich bij die vereniging aan te melden als lid. Dat kan hier.

Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

 

 

Ramon Lacroix

06-14 49 66 53

ofni.[antispam].@tennisopleidinglacroix.nl

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 221 2121

WLTV Waalre

Meester Slootsweg 5
5581 AS Waalre